Topic Regiomagazine het blad voor de dorpen Malden Heumen Mook en Middelaar

TOPIC Magazine is een uitgave van CCM&C en verschijnt in een oplage van 11.000 exemplaren vier maal per jaar als kwartaaluitgave. In dit luxe vormgegeven magazine kunt u als ondernemer uw producten onder de aandacht brengen van een interessant klanten-publiek in de regio.

 

Redactionele formule Topic Regiomagazine

 

TOPIC Magazine biedt de lezer informatieve artikelen over wonen, mode, reizen, hobby, culinair, shopping, kunst, cultuur

en uitgaan. Interviews met markante personen uit regiopolitiek, cultuur of verenigingsleven, agenda met evenementen, wetenswaardigheden over financiën, science en gezondheid. De artikelen hebben betrekking op ‘onze’ eigen regio en krijgen daarom een hoge attentiewaarde. Lekker leesbaar, goed en stijlvol geïllustreerd en met bijzondere invalshoek. Kortom, een redactionele omgeving waar u scoort met uw advertentie.

 

Verspreiding van Topic Regiomagazine

 

TOPIC Magazine verschijnt in een oplage van 11.000 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Malden, Heumen,

Overasselt, Nederasselt, Molenhoek, Mook, Plasmolen en Middelaar. Extra verspreiding via diverse openbare gelegenheden, wachtkamers, leestafels en de deelnemende winkels en bedrijven.

 

Topic verschijnt niet alleen in Malden, Heumen, Mook en Middelaar

 

Editie Maasduinen: verschijnt in een oplage van 13.500 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen, Afferden, Bergen, Siebengewald, Aijen, Well en Wellerlooi.

 

Editie Berg en Dal:  verschijnt in een oplage van 13.500 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Berg en Dal, Beek, Breedeweg, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, De Horst,  Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen en Ubbergen. Extra verspreiding via diverse openbare leesgelegenheden, wachtkamers, leestafels en bedrijven.

 

Editie Cuijk: verschijnt in een oplage van 12.500 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Cuijk, Sint Agatha, Katwijk, Beers, Haps, Linden en Vianen. Extra verspreiding via diverse openbare leesgelegenheden, wachtkamers, leestafels en bedrijven.

 

Editie Wijchen: verschijnt in een oplage van 16.500 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Wijchen, Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur en Niftrik. Extra verspreiding via diverse openbare leesgelegenheden, wachtkamers, leestafels en bedrijven.

Topic Regiomagazine: toonaangevend en stijlvol

Topic Regiomagazine

Malden, Heumen, Mook en Middelaar online lezen

 

zien, als pdf.

Craanen Communicatie is uitgeven van Topic Magazine Malden Heumen